WiFi 365 als basis voor Cloud diensten

In onze vorige blogartikelen heeft u kunnen lezen dat wij een groot voorstander zijn van Clouddiensten, waarbij het bezitten van hardware en software verleden tijd is. Maar als u niet langer uw toestellen hoeft aan te schaffen, waarom zou u dan wel nog wel van traditioneel WiFi gebruik maken? Lees waarom WiFi 365 de ideale oplossing is als basis voor Clouddiensten.

Wat is WaaS?

WiFi 365 valt onder WaaS: Wifi as a Service. Dit is de nieuwe revolutie op het gebied van draadloos internet. Technisch gezien werkt WaaS hetzelfde als uw reguliere WiFi. Maar het verschil is dat u bij WaaS niet langer in licensies, hardware en access points investeert. U neemt WiFi af als dienst, voor een vaste prijs per access point per maand.

Als basis voor Cloud diensten

Steeds meer bedrijven werken tegenwoordig vanuit de Cloud, onder andere met Office 365. Daardoor is het enorm belangrijk dat het WiFi-netwerk stabiel is en een hoge capaciteit heeft. Het betrouwbare WaaS is geoptimaliseerd voor Office 365 en met het nieuwe draadloze netwerk haalt u nog meer voordeel uit het nieuwe werken. Zo bent u altijd en overal verbonden.

Makkelijk opschalen

U hoeft geen grote investeringen meer te doen, want bij WiFi 365 betaalt u op basis van pay-per-use. Opent uw kantoor een nieuwe afdeling, heeft u een groot aantal nieuwe medewerkers of juist minder klanten die gebruik maken van uw netwerk? Dan kunt u het contract eenvoudig op- en afschalen. Zo betaalt u voortaan alleen nog voor het WiFi dat u werkelijk gebruikt.

Storingen snel verhelpen

Het is natuurlijk erg vervelend als er een storing plaatsvindt. Maar doordat WiFi 365 actief wordt gemonitord, kan er snel actie worden ondernomen. Vanaf een afstand kunnen de problemen verholpen worden. En zijn er problemen met de hardware? Dan worden kastjes direct vervangen.

Uw nieuwe digitale werkplek

Het is belangrijk voor elk bedrijf dat het netwerk optimaal functioneert en aansluit bij de behoeften van de nieuwe digitale werkplek. Elite levert draadloze internetverbinding en neemt daarbij uw zorgen rondom uw netwerk uit handen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Wifi 365? Wij horen het graag.

Bel mij terug

Heeft u nog vragen?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: