Waarom u zou moeten overstappen op Office 365

Het is zeer waarschijnlijk dat u van Microsoft Office-producten gebruik maakt. Maar bent u al overgestapt op Office 365? Dit is uw nieuwe digitale werkplek, met opslag in de Cloud. Office 365 is een verzameling van internetdiensten, op basis van uw vertrouwde Office-omgeving. Wij vertellen graag meer over de voordelen van overstappen op Office 365.

Makkelijker samenwerken

Met Office 365 zijn uw eigen servers overbodig, omdat gebruik wordt gemaakt van de Cloud van Microsoft. Met Office 365 kunt u daarom overal online samenwerken met uw team. Elke werknemer heeft met slechts 1 wachtwoord zijn documenten altijd bij de hand. Uw team is daardoor flexibeler en beter bereikbaar.

Minder investeren

Door van Office 365 gebruik te maken, hoeft u geen grote investeringen meer te doen. U bent geen kosten meer kwijt aan het aanschaffen van hardware, licenties, onderhoud en migraties. In plaats daarvan betaalt u alleen voor de diensten die u werkelijk gebruikt. U kunt het abonnement op elk moment opzeggen en omdat Office 365 zich in de Cloud bevindt, is het een schaalbare oplossing.

De meest recente versies

Met Office 365 hoeft u geen software meer op de verschillende desktops, telefoons en notebooks in uw organisatie te installeren. U bent altijd verzekerd van de laatste versies van Microsoft. Zo hoeft uw IT-afdeling geen updates meer te doen en weet u ook zeker dat uw gegevens altijd goed opgeslagen en beveiligd zijn.

Office overzetten naar Office 365?

Heeft u hulp nodig bij het overstappen van Office naar Office 365? Wij kunnen u hierin begeleiden. Neem contact met ons op voor meer informatie. En wilt u uw IT-afdeling nog verder ontzorgen? Lees dan in ons vorige blog over de mogelijkheden van DaaS.

Bel mij terug

Heeft u nog vragen?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: