Samen met u blikken wij terug op 2018!

Wij delen onze kennis graag met u!

Wij staan altijd klaar om onze klanten helpen. Niet alleen met onze dienstverlening, maar ook door onze expertise met hen te delen en door u op de hoogte te houden van ontwikkelen binnen de IT-sector. Daarom delen wij tweewekelijks onze beste tips, adviezen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen in onze blog. Heeft u onze blogs gemist? Wij lichten een aantal tips voor u uit.

Hardware bestellen

Als u hardware bestelt in grote aantallen, kan het logistieke proces veel tijd en moeite kosten. Want het laten versturen, uitpakken en installeren van een paar honderd computers kost enorm veel tijd. Wij leggen uit hoe dit proces efficiënter kan worden afgehandeld. En wat als apparaten kapot gaan, maar de fabrieksgarantie niet dekkend genoeg is? Hoe kunt u snel weer aan het werk? Met een uitbreiding op de fabrieksgarantie hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over kapotte apparatuur.

Van producten naar service

In verschillende artikelen kunt u lezen dat wij een groot voorstander zijn van Clouddiensten, waarbij het bezitten van hardware en software verleden tijd is. Met Device as a Service kunt u apparaten leasen, waardoor u kosten verlaagt en altijd toegang heeft tot de nieuwste technologieën. Met Office 365 kunt u werken in een digitale werkplek, waardoor u minder hoeft te investeren en makkelijker samenwerkt. Maar ook van uw wifi kunt u gebruik maken als service, als basis voor al uw Clouddiensten.

De werkplek

De werkplek is enorm belangrijk, want hier besteedt u tot wel 40 uur per week. Is uw werkplek wel schoon? Door een wasbaar toetsenbord aan te schaffen en deze goed schoon te houden, voorkomt u de groei van bacteriën. En is uw werkplek ergonomisch ingericht? Door uw werkplek op de juiste manier af te stellen kunt u RSI voorkomen en ontspannen werken.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven en meer lezen over software, hardware en cloudoplossingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze tweewekelijkse blog direct in uw inbox.

Bel mij terug

Heeft u nog vragen?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: