Over Elite Automatisering

Full service ICT adviesbureau

Als full service ICT adviesbureau is Elite Automatisering al bijna 25 jaar de vaste adviespartner van MKB en Grootzakelijke klanten. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en bedienen vanuit hier de gehele Randstad en daarbuiten met IT advies, levering van ICT producten, en wij verzorgen onderhoud, beheer en reparatie van ICT omgevingen.

Onze passie

Automatisering is onze passie, ons vak. Wij kunnen ons onderscheiden met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak. Wij kennen onze klanten goed en bouwen graag samen met hen aan een langdurige relatie. Wij hebben een persoonlijke band met onze klanten en hebben regelmatig contact om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen om hier direct op in te kunnen spelen.

Vaste partner in de zorg

Elite Automatisering is vaste ICT-partner  van ziekenhuizen, zorginstellingen en zorgverzekeraars. Zo leveren wij apparatuur, aanvullende diensten zoals clouddiensten en hosting, en software zoals bijvoorbeeld Office 365. Wij zijn volledig op de hoogte van de specifieke eisen die de zorg en zorgverzekeraars stellen aan hun IT-apparatuur en kunnen daarom uitstekend conform deze vereisten adviseren en leveren.

Goldpartner HP

Elite levert al jaren producten van Hewlett Packard oftewel HP. Als Goldpartner kunnen wij u uitstekend adviseren in wat voor uw situatie het beste is. Elite is de totaalpartner als het gaat om ICT! Daarnaast kunnen producten ook besteld worden via onze webshop.

Waarom samenwerken met Elite:

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Intensief contact
  • Specialisten in huis
  • Totaalpartner

Maak kennis met Elite!

Met Elite Automatisering bent u verzekerd van een ervaren, gespecialiseerde partner die I(C)T volledig voor u uit handen neemt. Leg uw vraagstuk vrijblijvend aan ons voor en wij zullen samen met u kijken naar het beste resultaat. Maak kennis met onze dienstverlening! Voor vragen over ons of onze dienstverlening kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 033-4557000 of u kunt mailen naar info@elite.nl.

Wij helpen u graag!

Teun Tietema

Teun Tietema

Adviseur
Menno Ruijzendaal

Menno Ruijzendaal

Adviseur

Deel dit met je favoriete social media platform: