Nooit meer lege inktcartridges met SmartSupplies

Wie zou ook alweer nieuwe cartridges bestellen voor de printer op kantoor? En wie houdt in de gaten wanneer de toners bijna op zijn? Op kantoor kan het bestellen van artikelen voor de printer soms een klus zijn die niemand oppakt. U en uw collega’s willen zich op het echte werk focussen, en dit soort taken worden al snel uitgesteld. Maar hoe zorgt u ervoor dat de printer toch altijd werkt en dat de cartridges gevuld zijn?

SmartSupplies

WePrintSmarter heeft een oplossing gevonden waardoor bedrijven en particulieren nooit meer onverwachts zonder inkt hoeven te zitten. Wilt u niet langer ontdekken dat de inkt op is en moeten wachten op uw bestelling, terwijl u juist belangrijke documenten moet uitprinten? SmartSupplies is een end-to-end webbased oplossing waarmee toners en inktcartridges volledig geautomatiseerd worden besteld en geleverd.

Hoe werkt het?

U kiest zelf welke printers worden aangesloten op de software. Wanneer de toners en inktcartridges bijna op zijn, wordt er door de software automatisch een bestelopdracht aangemaakt. De bestelling wordt per direct, 24 uur per dag, naar de leverancier gestuurd. De leverancier stuurt gelijk de juiste artikelen naar u op, zodat u ze zo snel mogelijk in huis heeft, nog voordat de cartridges echt leeg zijn.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste en duidelijke voordeel is dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het bestellen van toners en cartridges, omdat het proces volledig geautomatiseerd is. Zo bespaart u tijd en geld. SmartSupplies is te gebruiken voor alle merken printers en multifunctionele apparaten. En daarbij zit u ook niet vast aan ingewikkelde contracten. U ontvangt een factuur na elke bestelling, via het pay-as-you-go-systeem.

Geautomatiseerd bestellen

Bent u geïnteresseerd in SmartSupplies? Wilt u weten hoe u het kan gebruiken op uw kantoor? Als leverancier van SmartSupplies geven wij graag advies. Bel naar 033-4557000 en wij vertellen u meer over de vele mogelijkheden.

HEEFT U NOG VRAGEN?

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: