Laat uw bedrijf overstappen op Windows 10

Laat uw bedrijf overstappen op Windows 10

Draaien uw bedrijfscomputers nog steeds op een oude versie van Microsoft Windows? Dan wordt het tijd om over te stappen op Windows 10. Momenteel draaien meer dan 600 miljoen toestellen wereldwijd op het nieuwste besturingssysteem, dat veel problemen van de voorgangers oplost en van nieuwe functies voorzien is. Wij vertellen waarom uw organisatie zou moeten overstappen op Windows 10.

Verbeterde succesformule

Voorganger Widows 8 kreeg veel kritiek van de gebruikers. Met Windows 10 gaat Microsoft weer terug naar de gewaardeerde eerdere versies, maar dan met nieuwe functionaliteiten die passen bij de gebruikers van nu. Het traditionele startmenu is weer terug en de nieuwe versie heeft een moderne en duidelijke interface.

Overstappen is onoverkoombaar

Een groot aantal toestellen draait nog steeds op Windows 7. Maar deze versie is inmiddels tien jaar oud en Microsoft zal na 2020 hier geen ondersteuning meer voor bieden. Oude versies zijn kwetsbaar voor malware en virussen en missen daarnaast veel functionaliteiten die bedrijven anno 2019 nodig hebben voor hun bedrijfsvoering.

Windows 10 werkt ook op oude computers

Anders dan gebruikers vaak denken, kan Widows 10 wel degelijk op oudere computers worden geïnstalleerd. Zelfs op computers waarop nu nog op Windows XP wordt gewerkt, kan het meest recente besturingssysteem probleemloos werken.

Beschermt tegen virussen

Windows 10 is standaard beveiligd tegen aanvallen van ransomware en de security wordt regelmatig geüpdatet. Windows Defender beschermt uw computer altijd real time en scant de computer met regelmaat. U heeft geen aparte antivirussoftware meer nodig; dit is ingebouwd in het systeem.

Veiligheid staat voorop

Het nieuwste besturingssysteem van Windows is veiliger dan zijn voorganger omdat deze kan worden aangesloten op een Trusted Platform Module, waarmee toegangscontrole en authenticatie kan worden toegepast. Widows Hello biedt de mogelijkheid om in te loggen met een vingerafdruk, wat veiliger is dan het intypen van een wachtwoord op openbare plekken.

Iedereen kan gemakkelijk overstappen

In het verleden kon het installeren van een nieuw besturingssysteem ingewikkeld zijn. Maar met Windows 10 is dit een fluitje van een cent geworden. Voor de gebruiker met weinig technologische kennis is het installeren van Widows 10 vergelijkbaar met het doen van een update.

Wilt u overstappen op Windows 10? Neem een kijkje in onze webshop.

HEEFT U NOG VRAGEN?

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: