Klanten kiezen voor Elite

Elite Automatisering is ICT-partner en huisleverancier van grote en kleinere bedrijven, ziekenhuizen en andere organisaties

Foto: Elite Automatisering als zakelijke ICT-partner

“Elite levert ons alles wat wij op ICT-gebied nodig hebben. Wij kiezen voor Elite Automatisering vanwege hun deskundige advies en omdat ze zeer snel zijn met leveren. Maar het belangrijkste is, dat ze een ICT-partner zijn die met ons meedenkt. Ze snappen wat we nodig hebben, adviseren op dat gebied en zorgen dat we het krijgen. Elite maakt dat je je als klant echt koning voelt.”

“Elite levert enorm snel. Het gebeurt wel eens dat ze een product niet meer in hun assortiment hebben, maar dan gaan ze er direct achteraan om het alsnog voor je te bestellen. Elite levert onze hardware en onze software licenties en we weten niet beter dan dat we met hen samenwerken.

Ik werk graag samen met Elite door het persoonlijke contact. Als ik bel weten ze meteen wie ik ben, ik hoef niet eens te noemen voor welk bedrijf ik werk! Het team van Elite kan snel schakelen en weet direct waar ik het over heb. Soms komen Teun of Menno onze hardware zelfs persoonlijk leveren. Dat persoonlijk contact maakt écht het verschil.”

“Wij zijn al 9 jaar lang klant bij Elite. In de eerste instantie leverden zij onze computers en apparatuur, maar nu ook onze mobiele telefoons. Wanneer wij een keuze moeten maken, denkt het team van Elite actief mee in het zoeken naar de beste oplossing.

Wat ik fijn vindt is dat de lijnen bij Elite kort zijn. In de eerste instantie kwam er veel papierwerk kijken bij de leveringen. Maar omdat wij de afgelopen jaren een goede band hebben opgebouwd, verloopt het proces nu heel soepel. Een duidelijk mailtje met onze wensen is meestal al voldoende om de artikelen snel geleverd te krijgen.”

“Wij zijn al zo lang klant bij Elite, dat ik niet eens meer weet wanneer zij voor het eerst onze hardware leverden. Ik denk dat dit zo’n 15 jaar geleden moet zijn geweest! Elite is niet alleen onze hardware-leverancier, maar daarnaast ook onze sparringpartner, adviseur en hulp in nood. Het team van Elite denkt out of the box met je mee. En als ik iets wens dat ze niet kunnen leveren, dan sturen ze ons door naar een andere partij die dat wel kan.

Elite staat dag en nacht voor ons klaar en daarom zou ik Elite dan ook aan iedereen aanraden. Ze kunnen elk project aan, of dit nu groot of klein is, en ze zijn uiterst betrouwbaar.”

“Je kunt dezelfde producten die Elite verkoopt ook bij andere grote online aanbieders bestellen. Soms zelfs sneller. Maar wij zijn niet op zoek naar een snelle onpersoonlijke service. Wij willen met een partner overleggen wat de mogelijkheden zijn. We willen onze problemen en moeilijke vragen voorleggen en een oprecht antwoord krijgen. Bijvoorbeeld toen wij robuuste telefoons nodig hadden voor in onze fabriek en Elite de juiste toestellen voor ons vond!

Dat is waarom we al 20 jaar lang klant zijn bij Elite: omdat persoonlijk contact hier voorop staat. Elite is een betrouwbare partner die niet voor problemen weg loopt, maar juist graag uitdagingen aangaat.”

“De dienstverlening van Elite gaat verder dan we doorgaans van onze leveranciers verwachten of ontvangen. Elite denkt actief mee met onze wensen en bestellingen zodat we niets missen. Daarnaast is de aftercare uitmuntend en zullen Menno en Teun er altijd alles aan doen om een product zo snel mogelijk aan ons te leveren. 

Wanneer een product niet naar behoren werkt of defect is, schiet Elite ons te hulp bij de administratieve afhandeling, zoals garanties en het retourneren, van derden. Daardoor hoeven wij niet eindeloos contact te zoeken met de juiste afdeling van desbetreffende leveranciers. Dit scheelt ons veel tijd en zorgen. Kortom: Met Elite heb we een totaalpartner gevonden in de ICT-wereld en daarbuiten.”