Altijd de nieuwste laptops met HP Subscription werkplekhuur

HP Subscription

Abonnement op hardware, software en services

Nieuwe computers en laptops nodig? Softwarelicentie aan verlenging toe? Overstappen op moderne printers? Dat vergt een flinke investering. Ons advies: gebruik dat geld om uw bedrijf te laten groeien en stap over op HP Subscription. Dan huurt u gewoon wat u nodig heeft. U kunt kiezen voor een abonnement dat 24, 36 of 48 maanden loopt. Voor een vast maandbedrag heeft u altijd de nieuwste hardware en up-to-date software, en bent u af van het ICT-onderhoud. Ideaal voor het MKB!

Huur een werkplek

Wel of geen extra computer en Office-pakket aanschaffen? Die afweging hoeft u niet meer te maken. Bij aanname van een nieuwe medewerker huurt u gewoon de computerapparatuur en software die nodig is. HP zorgt overal voor. Ook voor reparatie of vervanging, als dat nodig is. U(w systeembeheerder) hoeft ook geen verouderde systemen draaiende te houden, want u bent altijd up-to-date.

Voorspelbare kosten

Hardware veroudert snel en softwarelicenties verlopen. Natuurlijk maakt u reserveringen voor dit soort kosten. Maar toch… u bent wel in één klap een heleboel geld kwijt. Geld dat u nergens anders meer in kunt investeren. Met HP Subscription  betaalt u maandelijks en alleen voor wat u werkelijk gebruikt een voorspelbaar, in te calculeren bedrag. Zo blijft uw cashflow gezond en houdt u voldoende reserves om in uw bedrijf te investeren.

Versimpel en flexibiliseer uw ICT

Elite Automatisering levert al jaren producten en diensten van Hewlett Packard. Wilt u weten hoeveel vrijheid HP Subscription uw organisatie oplevert? En hoeveel tijd, moeite en kosten u ermee kunt besparen? Vraag ons om meer informatie of een offerte.

Deel dit met je favoriete social media platform: