Hoe houdt u uw toetsenbord schoon? De voordelen van een wasbaar toetsenbord

Elite-toetsenbord

Is uw toetsenbord ook altijd vies? Dat is eigenlijk heel logisch. Gezien we onze toetsenborden voortdurend met onze handen aanraken, is dit een van de grootste bronnen van bacteriën om ons heen. Het toetsenbord zou zelfs meer bacteriën bevatten dan een wc bril! Dat is niet alleen vies, maar ook problematisch voor bijvoorbeeld zorginstellingen, waar goede hygiëne van levensbelang is. Hoe zorgt u dat uw toetsenbord schoon blijft?

Problemen bij het schoonmaken

U heeft vast al vele malen geprobeerd om uw toetsenbord schoon te maken. Als u met een vochtige doek de toetsen afneemt, verdwijnen druppels in het toetsenbord. Als u met een luchtspuit blaast, verwijderd u stof, maar geen bacteriën. En alle toetsen één voor één verwijderen uit het toetsenbord en na het schoonmaken weer – op de juiste volgorde – in elkaar zetten? Daar is geen beginnen aan. Hoe vaker het toetsenbord gebruikt is, hoe moeilijk het nog is om schoon te houden.

Wasbare toetsenborden

U kunt uzelf ook tijd en frustratie besparen. Door een wasbaar toetsenbord aan te schaffen, wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Doordat de wasbare toetsenborden geheel waterbestendig zijn kunnen ze, anders dan normale toetsenborden, simpelweg worden schoongemaakt met water en sprays. Het toetsenbord is zelfs bestand tegen de meest agressieve schoonmaakmiddelen zoals bleek en kan worden gewassen in de gootsteen en de vaatwasser!

Dé oplossing voor ziekenhuizen

In zorginstellingen staat hygiëne voorop. Alle apparatuur moet zorgvuldig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. En dus ook het toetsenbord. In de medische sector zijn de voordelen van de wasbare toetsenborden overduidelijk en ze worden dan ook steeds meer gebruikt.

Of u nu op zoek bent naar een toetsenbord voor privégebruik, op de werkvloer of in een zorginstelling, een wasbaar toetsenbord heeft vele voordelen. U kunt hem grondig reinigen met water en schoonmaakmiddelen en hij is binnen een handomdraai weer bacterievrij. Wilt u ook een gemakkelijk te onderhouden toetsenbord? Neem een kijkje in onze webshop voor meer informatie.

Bel mij terug

Heeft u nog vragen?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: