Hoe cybersecure is uw bedrijf? Kom het te weten tijdens het SecurITy festival op 14 november

We leven in een tijd waarin alles digitaal geregeld wordt. We communiceren via e-mails en social media, we regelen onze bankzaken online en doen onze boodschappen via een app. Bedrijven kunnen makkelijk hun gevoelige klant- en bedrijfsgegevens opslaan op servers en in de Cloud. Dit breng vele nieuwe mogelijkheden mee, maar zorgt er ook voor dat we kwetsbaarder zijn voor cybersecurity-aanvallen dan ooit. Leer hier meer over tijdens het SecurITy Festival.

Beveiligd in 60 minuten

Het SecurITy festival vindt plaats op 14 november in de Metaal Kathedraal in Utrecht. De dag wordt georganiseerd door HP en staat geheel in het teken van cybersecurity. Specialisten op het gebied van cybersecurity worden bijeen gebracht om gezamenlijk meer bewustzijn te creëren voor de gevaren van cyberaanvallen en om de strijd aan te gaan tegen cybercrime.

De ondertitel van het festival luidt: secure in sixty minutes en daarom organiseert HP drie korte sessies van twintig minuten, waarna u zou moeten weten hoe u uw gegevens goed beveiligt. U leert wat de gevolgen zijn van het gebruiken van uw laptop op publieke plekken, wat er kan gebeuren als u verbinding maakt met een open wifi-spot en wat er gebeurt als u op een link in een phishing e-mail klikt. Zeer handige informatie dus!

Demo’s en hackers

Daarnaast zijn er nog veel meer redenen om een bezoekje te brengen aan het festival. Toonaangevende sprekers van onder andere Microsoft en Fox-IT zijn uitgenodigd. Een team van Deloitte zal tijdens een live demo laten zien hoe makkelijk hackers een gerichte aanval kunnen uitvoeren en daarnaast geeft HP demonstraties over de kwetsbaarheid van computers binnen uw organisatie. Boris Balacheff van HP’s Security Labs en de beroemde hacker Michael ‘Mafiaboy’ Calce zullen een bijzondere presentatie houden.

Wilt u ook meer weten over threats en het beveiligen van uw persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens? Kom naar het SecurITy Festival en leer meer over concrete stappen die u kunt nemen. Wij hopen u daar te zien!

Bel mij terug

Heeft u nog vragen?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: