Flexibel werken? Beveilig uw endpoints goed!

Steeds meer mensen werken tegenwoordig op hun laptop, ook op de werkvloer. Flexibel werken verhoogt de productiviteit en biedt welkome oplossingen aan werknemers. Maar deze manier van werken neemt ook risico’s met zich mee. Ransomware veroorzaakt steeds meer problemen. Wat kunt u hier tegen doen? Wij vertellen meer over het belang van endpoint beveiliging.

Endpoints als doelwit
Endpoints zijn mobiel en worden overal gebruikt: thuis, op kantoor en in de trein. Servers en cloudomgevingen worden vanaf verschillende locaties bereikt. Door de mogelijkheden van flexwerken en het op afstand werken in de Cloud, staan de apparaten van uw eindgebruikers, oftewel de endpoints, centraal. Laptops en mobiele apparaten worden dan ook het vaakst getroffen door malware.

Beveilig maximaal
Hierdoor is er meer bescherming nodig. Een firewall is tegenwoordig niet meer genoeg. Uw wilt er zeker van zijn dat uw cybersecurity uw gebruikers en data veiligstelt. Goede beveilig moet uitgaan van het endpoint. Met endpoint beveiliging wordt bestandsgebaseerde malware voorkomen. Deze endpoint-beveiling is geen vervanging voor de traditionele antivirussoftware, maar wel een nodige aanvulling.

Next generation endpoint beveiliging
Endpoint beveiling is steeds geavanceerder geworden de afgelopen jaren. Door middel van wiskundige algoritmes kan malware worden geïdentificeerd. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van machine learning technieken. Bestanden worden real time geanalyseerd en bestandloze aanvallen en niet vertrouwde toepassingen worden geblokkeerd. Zo houdt u uw endpoints en daarmee uw bedrijf veilig.

Elite beveiligt uw endpoints
Om medewerkers maximale flexibiliteit te bieden moet u zeker weten dat uw gegevens goed beschermd zijn. Wilt u uw medewerkers flexibiliteit bieden zonder zorgen te hoeven maken over beveiliging? Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste endpoint oplossing? Of heeft u vragen over de implementatie of het beheer van endpoint als beveiliging? Elite is gespecialiseerd in endpoint beveiliging en vertelt u graag meer.

Bel mij terug

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: