Een groot aantal nieuwe computers bestellen? Dit logistieke proces kan efficiënter!

Het kopen van een losse computer, printer of bijbehorende software hoeft niet veel tijd te kosten. U maakt een keuze, laat de bestelling naar uw huis verzenden en installeert het softwarepakket. Binnen no time kunt u aan de slag. Maar dit proces wordt ingewikkelder wanneer u hardware en software koopt voor uw bedrijf. Want het laten versturen, uitpakken en installeren van een paar honderd, of misschien wel een paar duizend computers kost enorm veel tijd. Hoe kunt u dit logistieke proces efficiënter laten verlopen?

De verplaatsing van computers zorgt voor chaos?

Voor een klein kantoor is het gemakkelijk om bij te houden waar de apparaten staan. Maar wanneer een groot bedrijf computers, monitoren en printers aanschaft, is het overzicht snel zoek. Waar was die notebook nou gebleven? De inventaris bijhouden in een Excelsheet schiet niet op, want voor u het weet zijn de onderdelen in alle hoeken van het gebouw verdwenen. U houdt het overzicht door de hardware te laten leveren met labels met uw eigen inventarisnummering.

Het verpakkingsmateriaal zorgt voor rommel?

Normaal gesproken worden computers los verpakt geleverd. Tel maar eens op om hoeveel verpakkingsmateriaal dit gaat wanneer u grote aantallen computers tegelijk bestelt. U zult dan een groep collega’s moeten inzetten om de computers een voor een uit de dozen te halen en het verpakkingsmateriaal weg te gooien. Zonde van iedereens kostbare tijd en energie natuurlijk. Dit kan efficiënter. U kunt de onderdelen samen verpakt in één grote doos bestellen. Dit maakt het logistieke proces niet alleen makkelijker, maar het is ook beter voor het milieu.

Bespaar tijd en moeite met efficiëntere oplossingen

Wanneer u grotere aantallen notebooks, schermen of printers koopt, kan het logistieke proces voor hoofdpijn zorgen. Wij denken daarom graag met u mee. Wij kunnen uw producten al vóór de levering voorzien van inventarisstickers, zodat u nooit meer een onderdeel kwijt bent. Computers kunnen wij verpakkingsvrij leveren. Of wilt u misschien dat alle computers al direct klaar voor gebruik zijn? Lees dan in onze vorige blog hoe wij een image van uw harddisk / SSD kunnen maken.

Neem contact met ons op en wij zoeken voor u naar een passende oplossing voor de levering van uw computers.

Bel mij terug

Heeft u nog vragen?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: