De voordelen van een complete workstationervaring

Werkt u dagelijks met zware programma’s en heeft u een systeem nodig dat dit ondersteunt? Heeft uw IT-afdeling de handen vol aan het beveiligen en oplossen van problemen? Niets is vervelender dan een trage of niet goed-functionerende computer. Als u steeds moet wachten wordt uw workflow verstoord, waardoor u niet efficiënt kunt werken. Wij vertellen over de voordelen van een complete workstationervaring.

Kracht

De workstations van HP zijn enorm krachtig, ze leveren de juiste prestaties voor veeleisende toepassingen en complexe gegevens. Met een geheugen van maar liefst 3 TB en met 56 processorkernen, kunnen de workstations zelfs de zwaarste taken moeiteloos uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 3D ontwerpen, computersimulaties, VFX en rendering. U kunt zonder probleem uw 8k-video’s realtime bewerken. De workstations ondersteunen daarnaast ook veeleisende softwarepakken, waaronder ANSYS, Autocad, Adobe, SolidWorks en After Effects.

Veiligheid

De HP workstations blinken niet alleen uit in hun kracht, maar ook in hun beveiliging. De ingebouwde beveiligingsservices zorgen ervoor dat uw toestellen beschermd zijn tegen malwaredreigingen. Een van de beveiligingsfuncties is HP SureStart, een BIOS die zichzelf kan herstellen en inbraken kan detecteren. De beveiligingsoplossingen zijn op hardware gebaseerd en zorgen ervoor dat vitale processen blijven draaien, zelfs als ze worden aangevallen door malware.

Betrouwbaarheid

Gebruikers verwachten een computer die hun snelle wijzigingen van workflows, die steeds complexer en specifieker worden, kan bijhouden. Om efficiënt te kunnen werken, hebben zij een systeem nodig dat continu op topsnelheid is, betrouwbaar is en daarbij ook op de toekomst is voorbereid. De werkstations van HP zijn flexibel en schaalbaar, waardoor ze aan elke computeromgeving aan te passen zijn.

Efficiënte prestaties voor iedereen

De workstations van HP leveren krachtige en kostenefficiënte prestaties, zonder hierbij in te leveren aan grafische kracht, beveiliging en een gemakkelijke gebruikservaring. De lijn van workstations is hierdoor uitermate geschikt voor architecten, productontwerpers, ingenieurs, video-editors en financiële- en kantoormedewerkers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Als één van de 24 erkende HP workstation specialisten in Nederland adviseren wij u graag!

Bel mij terug

Heeft u nog vragen?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: