Het bezitten van apparaten is verleden tijd met DaaS

De meeste kantoren staan vol met verschillende apparaten, van desktops tot notebooks, tablets en smartphones. De meeste werknemers werken dan ook niet op één, maar op meerdere apparaten tegelijk. Het aanschaffen van een groeiend aantal apparaten kan de IT-afdeling van uw bedrijf enorm veel tijd en geld kosten. Maar met Device as a Service is het bezitten van apparaten verleden tijd.

Wat is DaaS?

We leven in een tijd waarin de deeleconomie steeds harder groeit. De nadruk komt steeds meer te liggen op het ‘gebruiken’ in plaats van het ‘bezitten’ van producten. En zo ook in IT, met de komst van Device as a Service (DaaS). DaaS is een dienst die het leasen van hardware combineert met IT services en support voor een vaste prijs per apparaat per maand. Wat zijn de voordelen?

De IT-afdeling bespaart tijd

Doordat veel bedrijven van grote aantallen apparaten gebruik maken, zijn ze ook veel tijd kwijt aan het bestellen, installeren, onderhouden en beveiligen van deze verschillende apparaten. Deze veelal administratieve taken worden uit handen genomen. Zo kan de IT-afdeling zich focussen op belangrijkere taken en wordt de werkdruk verminderd.

Geen investeringen nodig

Met DaaS hoeft uw bedrijf geen grote investeringen meer te doen. Doordat u maandelijks betaalt, weet u precies welke kosten u kunt verwachten. Daarnaast kunt u ook gemakkelijker inspelen op veranderingen in de grootte van uw bedrijf. Heeft u opeens meer of minder apparaten nodig? Dan kunt u elke maand het abonnement aanpassen en alleen betalen voor het aantal apparaten dat u werkelijk gebruikt. Zo hoeft u nooit meer te investeren in apparatuur die in de hoek van het kantoor belandt.

Up-to-date blijven

Hardware en software blijven zich ontwikkelen. Met DaaS weet u zeker dat uw bedrijf altijd over de nieuwste en veiligste technologieën beschikt. U leaset de nieuwste toestellen en wanneer ze verouderen, worden ze voor u vervangen. En mochten uw wensen veranderen, dan kan ook de dienstverlening worden aangepast.

Wilt u met DaaS de kosten voor IT verlagen, toegang hebben tot de nieuwste technologieën en ondersteuning krijgen? Ontzorg uw organisatie en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel mij terug

Heeft u nog vragen?

Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Deel dit met je favoriete social media platform: